USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Армія» машинобудівників на Волині – 8 тисяч людей

29 Вересня 2014 13:54
Машинобудівна галузь Волині – одна з провідних, запевняють керівники області. Цьогоріч вона дала 1.4 мільярда гривень обороту. Її найкращі працівники зібралися в облдержадміністрації.

З нагоди професійного свята - Дня машинобудівника, сьогодні, 29-го вересня, в облдержадміністрації відбулися урочистості.

«Мені, як людині, яка понад 30 років знає цю роботу, приємно вас вітати. Це важка праця, дякую Вам за старання. Я надіюся, що ви і надалі будете провідною галуззю Волині, адже 8 тисяч людей – це серйозна армія працівників», - звернувся до присутніх голова облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Для Інформаційного агентства Волинські Новини він повідомив, що цього року за 8 місяців машинобудівна галузь дала 1.4 мільярда гривень обороту, підприємства отримали 144 мільйони гривень прибутків. Також Гунчик поінформував, що в області є близько 30 підприємств машинобудівної галуза, а з врахуванням тих, хто має до цього стосунок – близько сотні.

Присутніх привітав зі святом і Луцький міський голова Микола Романюк та наголосив, що щодня в Волині виїжджає 8 автомобілів з різноманітною допомогою для український воїнів, які захищають Батьківщину на Сході України.

По тому, присутні отримали почесні грамоти і подяки. Серед нагороджених і заступник начальника цеху Державного підприємства Луцький ремонтний завод «Мотор» Владислав Бабчинський.

«На нашому підприємстві понад 80% замовлення – державні. Нещодавно ми отримали нові великі контракти на десятки мільйонів гривень, будемо ремонтувати авіадвигуни для військових літаків. Роботи у нас багато, працюємо не покладаючи рук», - сказав Владислав Бабчинський.

Нагадаємо, що День машинобудівника - професійне свято працівників машинобудування і приладобудування України, яке щорічно відзначається у четверту неділю вересня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
007 Показати IP 29 Вересня 2014 14:15
Джула з Балгейом сидять смутні. Видно не відчувають Свято Машинобудівника. Оставив ШЕФ на призволяще... Але все попереду. Я думаю БОГДАН рульне ще й як!!!...
Корінний лучанин до 007 Показати IP 29 Вересня 2014 19:56
ПОПРАВКА. М.М. Джула із О. Баглейом. Баглей - це шулер із відділу кооперації. Трохи башляв у тіні на заводі, але старався не світитись. Слизький чувак.
робочий Показати IP 29 Вересня 2014 15:34
Повиганяли всіх спеціалістів, токарів,складальників, а більшість самі пішли,ото радість.А яка там зарплата у простого люду краще запитайте, а умови праці? Це просто жах.Нічого доброго там нема, а коли буде ніхто не знає.Це все піар -надія на краще.
Корінний лучанин до робочий Показати IP 29 Вересня 2014 20:32
У ВАС СПРАВЕДЛИВИЙ КОМЕНТАР!!! Я В КУРСІ. Мене тільки турбує одна річ, коли у нас перестануть брехати та весь кормити якоюсь надією на краще. В основному цією брехнею займаються "керувателі" всіх рівнів. Вони встановили собі високі зарплати і цим живуть. Інші підлеглі начальнички мусять теж пібріхувати, бо інакше їх попруть, а вони більше нічого робити не вміють. От у нас правда життя, така " се ля ві"
лучани Показати IP 29 Вересня 2014 16:13
8 тисяч машинобудівників, і 400 тисяч пільговиків.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus