USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Ковельщині росіяни поцілили по об‘єкту енергетичної інфраструктури

15 Листопада 2022 17:05
Російські загарбники під час ракетного обстрілу Ковельщини поцілили по об‘єкту енергетичної інфраструктури. Про це повідомив голова Волинської ОВА Юрій Погуляйко.

«Волиняни, на жаль, маємо влучання по об‘єкту енергетичної інфраструктури в Ковельському районі. На щастя, без жертв. На місці працюють відповідні служби», – інформує Погуляйко.

У зв‘язку з цим на Волині можливі перебої з електропостачанням. Людей закликають запастися усім необхідним: вода, ліхтарики, павербанки тощо.

«Повідомте про це всіх, хто не користується соцмережами, щоб вони теж були готові», – наголошує голова ОВА.

Наразі триває виконання робіт із відновлення електропостачання службами «Волиньобленерго».

Також вводяться усі необхідні стабілізаційні заходи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
123 Показати IP 16 Листопада 2022 07:23
А мож час ворога називати ворогом? а якимись "росіянами"?
Українка Показати IP 16 Листопада 2022 22:15
Русь була одна, Київська, а люди, які мешкали на українських землях називали себе русичами, ніякого кровного зв'язку з московитами русичі не мали. Отже, поки московське царство називають росією, а московитів чи москалів росіянами, вони будуть старатись знищити Україну, щоб присвоїти нашу землю, культуру, історію. росією московське царство почав називати цар петро перший. пора написати правдиву історію і викрити брехню!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus