USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На курортах Таїланду вирує шторм, який може стати найпотужнішим за 30 років

4 Січня 2019 15:19
На Півдні Таїланду розпочався тропічний шторм Пабук, який призвів до сильних злив та вітру. Негода має стати найпотужнішою у цій місцевості за останні 30 років.

Про це повідомляє 24 канал з посиланням на BBC.

Місцева метеослужба зазначила, що шторм насунувся на провінцію Накхонсітхаммарат вдень, 4 січня. Зазначається, що негода рухатиметься через південь Таїланду і охопить популярні туристичні місця, зокрема острови Самуї, Тау та Пханган. Цю місцевість вже залишили тисячі туристів.

Метеослужба попередила, що хвилі води можуть сягати п'яти метрів, також є ймовірність сильних повенів. Синоптики прогнозують, що тропічний шторм Пабук триватиме декілька днів і послабить свою силу у напрямку від Сіамської затоки до Андаманського моря.

У соціальних мережах з'явилися фото та відео з місця негоди.




Влада Таїланду запевнила, що готова до стихійного лиха, яке охопило регіони країни в розпал туристичного сезону. Мандрівники, які опинилися на місці негоди, розповіли, що зараз там сильна злива, вітер і високі хвилі, час від часу виникають перебої з електропостачанням.

Нагадаємо, у 1989 році цей самий регіон охопив тайфун Гей, жертвами якого стали 800 людей. Міністерство закордонних справ України закликає українців утриматися від поїздок у Таїланд на період активності тропічного шторму Пабук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus