USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На луцькі заклади освіти чекає комплексне оновлення

24 Травня 2019 16:59
Дошкільні навчальні заклади Луцька поступово змінюють своє «обличчя» та стають комфортнішими для наймолодших лучан та їх батьків. Одразу в чотирьох садочках нині тривають ремонті роботи, в чому пересвідчились виконувач повноважень міського голови, секретар міської ради Григорій Пустовіт та радник міського голови Ігор Поліщук, йдеться на сайті Луцької міської ради.

У ДНЗ № 6, 22 та 23 за бюджетні кошти будівельники осучаснили входи в приміщення: замінили сходи та зробили дашки. Також покращили благоустрій територій, виклавши бруківкою тротуари. Для повного завершення робіт спеціалістам потрібно два-три тижні.
Тим часом, у садочку №1 ремонті роботи вже завершено. За словами директора освітнього закладу Алли Чуліпи, через прорив труби тут затопило спальню в одній із груп, санвузол та медичний кабінет. На порятунок частини приміщення з міського бюджету було виділено 300 тисяч гривень. Оновлюють в садочку й спортивну залу. З коштами допомогла депутат міської ради Майя Шостак, виділивши їх з депутатського фонду.
Радник міського голови Ігор Поліщук залишився задоволений ходом ремонтних робіт. Каже, що на покращення дошкільних та шкільних навчальних закладів міста, влада залучає величезні кошти з міського бюджету та інших джерел фінансування.
«У цьому та наступному році на комплексне оновлення шкіл, садочків, закладів позашкільної освіти та басейн передбачено більше семи мільйонів Євро. Це – кошти міського бюджету, грантові кошти за проектом НЕФКО, кошти пільгового кредиту по НЕФКО. За них зроблять нові фасади, замінять вікна, встановлять індивідуальні теплові пункти, закуплять нове обладнання в харчоблоки, вмонтують вентиляції. Це будуть капітальні роботи, які кардинально змінять вигляд та комфорт у цих закладах. Ми готуємося до серйозної роботи. Фінансування, яке ми зобов’язані передбачити за цими проектами, у нас вже передбачено. Залишається тільки слідкувати за якісним виконанням робіт та за успішною реалізацією проектів», - резюмував Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus