USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Львівщині новообрані депутати на позашляховику намагались заїхати у під'їзд багатоповерхівки. Відео

20 Листопада 2020 23:31
У Пустомитах Львівської області двоє новообраних місцевих депутатів намагалися на позашляховику Mercedes заїхати до під’їзду багатоповерхівки.

Про це написав у Facebook заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, повідомляє НВ.

«Поліція, звичайно, притягнула до відповідальності і оштрафувала двох несповна розуму, прости Господи, депутатів, але тут, на мою думку, потрібна також допомога психіатра», – прокоментував Геращенко і опублікував відео інциденту.

На відео після невдалої спроби в’їхати до під’їзду з машини виходять три людини, одна з них знімає реєстраційні номери. Чоловіки, судячи з запису, п’яні, деякий час розмовляють, потім один з них заходить до під’їзду, а двоє інших їдуть геть.

За словами Геращенка, одному з депутатів 34 роки, а другому – 36.

Видання Zaxid.net пише, що йдеться нібито про депутатів від Європейської солідарності Андрія Жидачека (Пустомитівська міськрада) і Миколу Пущака (рада Солонківської ОТГ), адже Жидачек знімає квартиру в багатоповерхівці, куди вони намагалися потрапити. За даними видання, Mercedes G 500 зареєстровано на Любов Пущак 1958 року народження – родичку депутата.

Відомо, що Жидачек вже пообіцяв мешканцям будинку відновити сходи і купити п’ять вогнегасників або камери в якості моральної компенсації.

Пущак в коментарі журналістам спростував причетність до нічної події.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Всьонорм Показати IP 21 Листопада 2020 02:04
Так все ж добре, ви ж хотіли нові обличчя замість освітчених мудрих людей, професіоналів. "Тепер їжте, аж повилазьте". А за них же мабуть навіть хтось голосував...
Рагулі-с Показати IP 21 Листопада 2020 06:26
Серррр!
Нострадамус Показати IP 21 Листопада 2020 07:30
Невже не вадалося?! I шо так?...
Дід Іван Показати IP 21 Листопада 2020 08:12
Тоже мені історія. Ну випили, ну почудили, і що ? Ніхто нічого такого не робив в житті ? Нікого не набили , нічого не поламали.
Джек Показати IP 21 Листопада 2020 10:22
Серйозне преступлєніє. Справились без ФБР і Інтерполу?
ти до Джек Показати IP 23 Листопада 2020 09:59
ти людина чи пес мислиш прикольно
Пілот Показати IP 21 Листопада 2020 10:58
Слабенькі обранці, раз навіть у такій ситуації не змогли досягти бажаного результату.
Народна прокуратура Показати IP 21 Листопада 2020 11:12
Депутат - це представник народу, обраний цим же народом зі своїх лав для представлення його інтересів. Тому нічого дивного у цій події немає, абсолютно типова для нашого народу поведінка. І плювати нашим людям на норми депутатської етики, визначені законодавчо, і на права інших мешканців цього будинку, і на те, що ці "орли" входять до політичної сили (ЄВРОПЕЙСЬКА солідарність), яка пропагує передові стандарти. Як видно з коментарів, люди таку поведінку не засуджують, бо самі поводяться подібним чином
Джек до Народна прокуратура Показати IP 21 Листопада 2020 22:00
Це типу ти не знав кого вибирав?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus