USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Маневиччині відкрили новенький ігровий майданчик для дітей

18 Липня 2018 16:15
На подвір'ї дитячого садочку села Комарове, що у Маневицькому районі, - справжнє свято, адже для місцевої малечі тут відкрили новенький ігровий майданчик. Проект вдалося втілити в життя завдяки спільній ініціативі місцевої громади, фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» та підприємства «Баффало».

На святі побувала і народний депутат України Ірина Констанкевич.

«Сьогодні ми зібралися з гарного приводу, адже спільними зусиллями відкриваємо цей дитячий майданчик. Це добрий початок хороших справ, які ми зможемо зреалізувати у вашому селі, бо тільки разом зможемо досягти бажаного», - наголосила Ірина Констанкевич.



Опісля, народний депутат побувала у дитячому садочку, який без перебільшення можна назвати чи не найкращим у районі. Завідуюча садочка Наталія Якимчук розповіла, що їхній заклад збудований зовсім нещодавно і вкрай необхідний для села, адже демографічна ситуація щороку покращується.



Комарівський сільський голова Сергій Ліщук зауважив, що садочок збудували, а грошей на дитячий майданчик не вистачило, тому батьки місцевої малечі неабияк вдячні фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» за суттєву підтримку.



В приміщенні місцевого клубу Ірина Констанкевич зустрілася з місцевою громадою. Найперше парламентар відзвітувала перед громадою за свою роботу, адже переконана, що кожен депутат повинен їхати до людей, що надали йому «мандат довіри». За два роки роботи в парламенті Ірині Констанкевич вдалося залучити на свій округ більше як 46 мільйонів гривень. За оцінками громадських організацій нардеп від 23 округу входить до найактивніших депутатів парламенту, а це: десятки законопроектів, сотні реалізованих соціальних проектів, тисячі звернень від людей і десятки тисяч подоланих кілометрів доріг волинського Полісся задля безпосереднього спілкування з громадами.



Ірина Констанкевич переконана, що таке спілкування з людьми дає можливість дізнаватися про реальні проблеми українського села та допомагати у їх вирішенні.

Та попри все у Комаровому, як і у кожному селі, проблем вистачає, адже у кожного болить своє. Серед найважливіших питань, як турбують місцевих мешканців – вирізка лісу, бездоріжжя, вуличне освітлення, закриття ФАПів і багато іншого. Та не дивлячись ні на що, всі вони не залишаться без уваги нардепа.

На завершення Ірина Констанкевич подарувала місцевому ФАПу таке необхідне сьогодні медичне обладнання та поповнила бібліотечний фонд села новенькою літературою.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus