USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Маневиччині затримали дві групи старателів

23 Листопада 2015 15:48
Дві групи бурштинокопачів затримали у лісовому масиві. З місця події вилучили лопати, мотопомпу, автомобіль та незаконно добутий бурштин-сирець. Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Про це інформує Сектор комунікації ГУ НП у Волинській області.

Співробітники Головного управління Національної поліції спільно з ротою поліції особливого призначення у Волинській області, у лісі, поблизу села Вовчецьк, на місці, де знаходяться поклади бурштину, затримали п’ятьох осіб з лопатами. Правоохоронці встановили, що ці особи є жителями Маневицького району та приїхали до лісового масиву з метою здійснення незаконного видобутку бурштину. Усіх копачів доставили до Маневицького відділу поліції, знаряддя злочину вилучили.

Крім цього, наступного дня, близько 4 години ранку працівники роти патрульної служби особливого призначення у Волинській області спільно із співробітниками Служби безпеки України у Волинській області, під час відпрацювання території району, на предмет виявлення правопорушень,пов’язаних з незаконним видобутком бурштину, на хуторі Лоше виявили та затримали четверо осіб, які видобували бурштин-сирець. Видобували спритники сонячне каміння за допомогою мотопомпи.

Старателями виявилися мешканці Маневицького району та Рівненської області. Усіх доставили до районного відділу поліції. У доставлених вилучили близько 50 гр бурштину, мотопомпу та автомобіль.

Відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 240 (Порушення правил охорони або використання надр) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Такі да! Показати IP 23 Листопада 2015 17:09
Не купили квиток?
ЗЕМЛЕВПОРЯДНИК Показати IP 23 Листопада 2015 21:02
ЗЕМЛЮ ПІСОК КРАДУТЬ ФУРАМИ І ВСЕ ОКЕЙ, МЄНТ ПРОКУРОР ОТРИМУЮТЬ ДОЛЯХУ А Ц,І ЩО ВКРАЛИ ЧИ КОЗЛАМ СМЕРДЮЧИМ НЕ ЗАПЛАТИЛИ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus