USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Майдані розпочалася акція проти корупції в оборонці

23 Березня 2019 13:54
У Києві на Майдані Незалежності розпочалась чергова акція проти корупції в оборонній сфері з вимогою притягнути причетних до розкрадання в «Укроборонпромі» до відповідальності.

Про це повідомляє РБК-Україна.

У мітингу на Майдані бере участь близько п’яти тисяч людей. На акцію також прийшли літні люди і бездомні. Активісти відокремили їх від основної маси протестуючих живим ланцюгом.

Активісти збираються пройти до Адміністрації президента скорботною ходою в пам’ять про загиблих на Донбасі. У прес-службі «Національного корпусу» РБК-Україна повідомили, що не планують 23 березня проводити силові акції. На мітингу закликають взяти під варту і заарештувати майно колишнього першого заступника голови РНБО Олега Гладковського, його сина Ігоря, Андрія Рогозу і Віталія Жукова.

Зазначимо, організатори акції, якими знову виступили «Нацкорпус» і «Національні дружини», заявили участь до 10000 осіб. Як і минулої суботи, акція носить мирний і безпартійний характер.
Нагадаємо, журналісти проекту «Bihus.info» опублікував розслідування, у якому йдеться про те, що син заступника секретаря Ради нацбезпеки і оборони Олега Гладковського Ігор був безпосереднім учасником мільйонних схем з розкрадання в оборонному комплексі. Загалом журналісти встановили щонайменше 250 мільйонів гривень, зароблених через 3 основні фірми-прокладки. Такою фірмою виступала навіть «Кузня на Рибальському», яка тоді належала Петру Порошенку. Президент фактично визнав достовірність розслідування «Наших грошей» і звільнив Олега Гладковського з посади заступника секретаря РНБО.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Бугага Показати IP 23 Березня 2019 15:22
Всi на майдан!
Нема слів до Бугага Показати IP 23 Березня 2019 19:51
На майдані коло церкви революція гуде ,Най чабан ,усі гукнули ,за отамана буде́!
Обана до Нема слів Показати IP 24 Березня 2019 14:25
Бурлить на Козиному болоті..уфологи застерігали ,що то темна місцина...
Навуходоносор Показати IP 23 Березня 2019 15:56
Знову наступити на одні і ті ж граблі кличуть...Не розуміють, що від країни після третього майдану залишитись може территорія розміром як сам Майдан Незалежності. Не буде більше майданів, вони функціонують за формулою: є гроші - є майдан, нема грошей - нема майдану. І підтримки від дядька Сема не буде...Все закінчиться так, як з майданом Саакашвілі - великим пшиком. А "шоколадний" месія - то не Яник, зачистить так, що словом "майдан" дітей лякати будуть років сто!
Не вірю Показати IP 23 Березня 2019 16:34
Буянять якось понарошку. Обов'язкова відсутність харанта. Так в армії в старики переводять (б'ють ниткою по заду), а народ чекає дємбеля

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus