USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На місці колишнього «Привозу» в Луцьку облаштують мініринок

3 Серпня 2021 11:21
Поблизу залізничного вокзалу в Луцьку облаштують мініринок для реалізації сільськогосподарської продукції.

Про це під під час оперативної наради 3 серпня повідомив Луцький міський голова Ігор Поліщук.

Він зазначив, що люди, які привозять сільськогосподарську продукцію до обласного центру на продаж, торгують «з асфальту», а це суперечить санітарно-гігієнічним вимогам.

Міський голова зауважив, що, на жаль, власник землі, де раніше знаходився ринок «Привіз», вчинив непорядно, пообіцявши облаштувати нові місця для торгівлі сільськогосподарськими продуктами та не дотримавшись обіцянки. Тож з ініціативи міської ради поблизу вокзалу встановлять близько 10 яток для торгівлі.


Ігор Поліщук доручив директору департаменту економічної політики Борису Смалю придбати 8-10 яток та встановити їх у стаціонарному режимі ліворуч від входу до залізничного вокзалу.

Водночас мер наголосив, що вони «мають бути естетичними».«Також необхідно запровадити посильну плату, якої буде вистачати, щоб прибрати це місце і забезпечити вивіз сміття», - додав Ігор Поліщук.

Насамкінець він зазначив, що найкраще закупити ці ятки за кошти підприємства «Луцькі ринки».

Вікторія СЕМЕНЮК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Нострадамус Показати IP 3 Серпня 2021 14:59
А непорядних якось накажуть?...
SV Показати IP 3 Серпня 2021 15:02
"Вчинив непорядно" - це тепер юридичний термін? Більш, ніж впевнений, що коли Башкаленко отримував землю і відповідні дозволи на будівництво, там можна було захистити право сільгоспвиробників на реалізацію їх продукції. Просто ніхто не подумав ні про селян, ні про містян. Аякже ж, у нас у місті не вистачає торгових центрів...
Олександр Показати IP 3 Серпня 2021 15:56
А як розуміти юридичну термінологію міського голови: "Башкаленко пообіцяв". Кому пообіцяв, коли пообіцяв, яким чином оформив обіцянку??? Хтось має відповісти за законність такої "обіцянки" при вирішенні питання про виділення землі. Якщо надурив, то хіба нема кому досконально перевірити всю документацію про виділення землі, чи немає бажання у влади???
Дідо Показати IP 5 Серпня 2021 02:12
А де ж договір? Міська рада його підписувала чи ні? Заберіть те що Башкаленку віддали і не чіпайте землю зліва від входудо вокзалу!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus