USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Наслідки загорання на електропідстанції у Луцьку ліквідовують і досі

13 Серпня 2019 11:37
Наслідки загорання на одній з електропідстанцій у Луцьку ще й досі ліквідовують. Зокрема, зі слів директора луцької філії ПрАТ «Волиньобленерго» Романа Рожила, ситуація на другій підстанції – надзвичайно складна, адже вигоріли масляні вимикачі. Також через задимлення та сажу на всіх підстанціях пошкоджена ізоляція.

Про це стало відомо під час оперативної наради у Луцькій міській раді.

«Щодо другої підстанції, то ситуація дуже складна, адже вигоріли три масляні вимикачі, на всіх підстанціях пошкоджена ізоляція. Ми вже п’ятий день цілодобово цю ізоляцію чистимо від сажі. За станом на сьогодні, нам вдалося повністю відновити подачу електроенергії населенню. Вдалось відновити електропостачання й на усіх промислових підприємствах по цій лінії, крім тягової тролейбусної підстанції в Струмівці - там пошкоджено дві лінії, і немає можливості наразі їх відновити», - зазначив Роман Рожило.
Окрім його, з його слів, тривають ремонтні роботи із ліквідації аварії, які займуть досить тривалий час, адже на певних ділянках є такі пошкодження, які вимагають не так матеріальних, як величезних фізичних затрат.

Нагадаємо, через аварійну ситуацію 8 серпня об 11:55 відбулося знеструмлення частини Луцька. Причина - обрив проводу на повітряній лінії 110 кВ від підстанції «Луцьк Північна» 330 кВ Волинських магістральних мереж до підстанції 110 кВ «Луцьк-102» ПрАТ «Волиньобленерго». Внаслідок обриву виникло задимлення секцій шин 10 кВ на підстанції «Луцьк-102».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
valdis peish Показати IP 13 Серпня 2019 12:20
дубнівська в мережі 200 вольт напруга -мікрохвильовка не працює - за шо я вам гроші плачу
Анонім до valdis peish Показати IP 13 Серпня 2019 15:29
Ви не туди написали,вам потрібно звернутись в "Волиньобленерго", а не тут кричати.
10кВ Показати IP 13 Серпня 2019 12:59
Загальний недолік масляних вимикачів - невеликий ресурс роботи. Також небезпека вибуху при відключенні, постійний контроль за рівнем масла, невеликі допустимі відхилення за рівнем при монтажі, необхідність досить потужних приводів включення , призвело до визнання масляних вимикачів МОРАЛЬНО ЗАСТАРІЛИМИ і заміною їх на більш сучасні види вимикачів - вакуумні і елегазові (Вікіпедія). Ймовірність загоряння Підстанції напряму залежить від обладнання - Оливного Вимикача. Яка Підстанція наступна?
0V до 10кВ Показати IP 13 Серпня 2019 14:12
Неправильно поставлене питання, яка наступна - будь-яка. Правильно - на скільки тепер збільшиться зарплата директора і головного інженера?
ага Показати IP 13 Серпня 2019 15:40
а не треба красти масло з тих підстанцій...
вахтанг Показати IP 13 Серпня 2019 22:12
а міді скільки здали

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus