USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На мітингу в Польщі спалили прапор ЄС

12 Листопада 2018 07:00
Учасники ходи у Варшаві на честь 100-річчя незалежності Польщі спалили прапор ЄС. Про це в Twitter повідомила організація "Всепольська молодь".

"Прапор ЄС спалений. Натовп скандує:"Геть Європейський союз!"- йдеться в повідомленні.

В ході взяли участь близько 200 000 людей. У марші взяли участь перші особи держави, зокрема президент Польщі Анджей Дуда, глава польського уряду Матеуш Моравецкій і лідер "Права і Справедливості" (PiS) Ярослав Качинський.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Всепольська молодь Показати IP 12 Листопада 2018 07:12
Пора скандувати "Путин введи войска!" Як швидко забули що ЄС підняв їх з колін коли стояли вони раком
Андрій Показати IP 12 Листопада 2018 07:43
4 дурні куплені москалями спалили прапор, а ви пишете, що в цьому взяи участь перші особи Польщі та 200 тис. поляків. Ви ж самі підігруєте такими матеріалами Кремлю і є його рупором. Нащо таке писати. В Польщі більшість людей щасливі, що перебувають у ЄС, а не так як ми - на роздоріжжі. Куди ми на роботу поїдемо, як Польща з ЄС вийде?
Навуходоносор Показати IP 12 Листопада 2018 12:03
ЕС со столицей в Брюсселе - такая же империя, как и четыре распавшихся после первой мировой войны. И дрючит этот ЕС своих членов почище тех империй, только по-тихому. Так что поляки начинают это понимать. И пятилетки через две-три от этого ЕС и следа не останется. Его могильщиком выступает его же бюрократия. А заинтересованы в развале этой структуры прежде всего США - зачем им конкурент в торговле? Как говорится в одном известном фильме:"Боливар двоих не выдержит!" А тут даже не двоих, Китай вышел на первое место по ВВП. Так что Кремль здесь - пришей собаке хвост, исторический процесс не остановить.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus