USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На об'їзді Володимира-Волинського обмежений рух транспорту через ремонт автошляху

4 Серпня 2020 23:20
Розпочався ремонт автодороги Р-15 на об’їзді Володимира-Волинського.

Про це в фейсбуці повідомила Служба автомобільних доріг Волинської області, пише Конкурент.

Стартував ремонт ділянки автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква поблизу села Шистів, що веде в об’їзд міста Володимира-Волинського (км 0+000 – км 3+800).

На так званій Шистівській об’їзній поточний середній ремонт розпочався з фрезерування зношеного дорожнього покриття, замість якого влаштують новий тришаровий дорожній одяг, завтовшки 30 см.

Також передбачено проведення робіт з розширення проїзної частини з існуючих 7-ми до 8,5 метрів та виконання комплексу заходів з організації безпеки дорожнього руху.

Окрім того, відремонтують міст через річку Луга, що розташований на цій ділянці автошляху Р-15. Підрядник вже почав відновлення деформаційних швів цієї штучної споруди.

Роботи виконує ТзОВ «Автомагістраль-Південь» на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області.

Відновлений об’їзд протяжністю 3,8 км планують ввести в експлуатацію до жовтня нинішнього року.

У період проведення ремонтних робіт проїзд транспорту ділянкою автошляху Р-15 км 0+000 – км 3+800 буде частково обмежений і здійснюватиметься в реверсному режимі почергово однією зі смуг руху.

Також звертають увагу водіїв на те, що на з’єднанні відремонтованої ділянки Р-15 та ділянки, що наразі ремонтується, для зменшення перепаду рівнів проїзної частини влаштовано тимчасовий пандус для безпечного з’їзду транспорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus