USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поблизу очисних споруд Луцька загинув чоловік. Оновлено

22 Травня 2019 16:48
На очисних спорудах міста Луцьк, що розташовані у селі Липляни, втопилася людина.

Про це повідомили очевидці та підтвердили у прес-службі рятувальників, пише Волинь Online.

Як зазначили в управління ДСНС, виклик був після 14 години. Тіло піднімали 6-а державна пожежно-рятувальна частина міста Ківерців разом із водолазами.

Наразі правоохоронці з’ясовують деталі трагедії.

У поліції Волині повідомили, що тіло чоловіка знайшли 22 травня по обіді, пише Конкурент.

За попередньою інформацію, це чоловік 1972 року народження, мешканець Луцького району. Тіло направлене на судово-медичну експертизу для встановлення причини смерті. У «Луцькводоканалі» кажуть, що це сталося не на територіїї очисних споруд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
очевидець Показати IP 23 Травня 2019 09:23
Як не на території очисних споруд??? Адже труп витягували із на"огородженій" колючимми дротом території очисних споруд,Жодного знаку про те ,що поруч небезпека ніде небуло і близько. Чому "водоканал" завжди виходить сухим із води? Асенізаторні машини, не нумеровані ,зливають і дальше всяку "гадость" в ілові карти ,що поруч з дорогою і селом.На дзвінки відповідають у пана Гуменюка ,що то їхні асенізатори і вони мають право"ВИПОРОЖНЯТИ" ту вонь під відкрите небо.Останім часом повітря навколо таке вонюче, що вікно відкрити в будинку,всеодно що в "салдепівському"туалеті побувати. А в пресі тільки і пишуть ,скільки міьйонів виділяють для міського водоканалу, але крім колючого дроту ми нічого не бачим...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus