USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На Одещині шосту добу шукають зниклу 11-річну дівчинку

19 Червня 2019 17:56
У Іванівці на Одещині 6-ту добу тривають пошуки 11-річної Дарини Лук’яненко.

Теріторію селища відпрацьовують спеціалісти-кінологи зі службовими собаками, повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін.

«Прохання одне до місцевих мешканців смт. Іванівка із розумінням реагувати на работу поліції. Мета у нас спільна – знайти дитину. Тому вибачте, якщо ставимо багато питаннь. Але нам необхідно встановити і опитати всіх 3488 місцевих мешканців, які у день зникнення дитини знаходились в будинках та на вулицях селища», – зазначив він.

Додав, що на сьогодні дитину шукають понад 250 працівників поліції та ДСНС.

11-річна Дарина Лук’яненко зникла 13 червня. Близько 14:00 дівчинка вийшла із місцевого ринку «Привоз», де працює її мати. Поспішала на танцювальний гурток до школи . Дарину цілодобово шукають півтисячі людей: поліцейські, нацгвардійці, рятувальники, волонтери. Перевіряють занедбані будинки, лісосмуги, поля, водойми і навіть свіжі могили. Водолази шукають дитину на воді та під водою. Пошуки ведуться і з повітря. На в’їздах у селищі працюють пости поліції, перевіряють кожне авто.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 19 Червня 2019 19:37
Аби знайшлась жива-здорова
/ Показати IP 19 Червня 2019 23:32
сала зечці"геройкі"сявченці за зечарно-амністійний зекон... зеки її кумири безкарно крадуть і вбивають невинних діток... а вона щей "геройка" зекону?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus