USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На одному із найбільших ринків України сталася серйозна пожежа

19 Березня 2018 17:06
Удень 19 березня у Чернівцях на Калинівському ринку, який вважається третім за розмірами в Україні після харківського "Барабашово" та одеського "Сьомого кілометру", сталася масштабна пожежа. Цілком імовірно, що загоряння виникло в секторі, де продають килими.

Відповідну інформацію на сесії міськради оприлюднив Чернівецький міський голова Олексій Каспрук.

"Щойно мені написав директор Калинівського ринку. Там велика пожежа в секторі килимів. Я роблю перерву на дві години і їду на Калинівський ринок", — передає його слова інформаційна агенція АСС.

Як повідомляють місцеві ЗМІ, дим стелиться всім містом – зокрема, його навіть видно із Центральної площі та площі Філармонії.

На місці працюють рятувальники ДСНС і патрулі поліції. Останні перекрили дорогу до ринку, відтак тимчасово обмежено рух на вулиці Калинівській на ділянці від вулиці Січових Стрільців до вулиці Хотинської, повідомляє прес-служба патрульної поліції міста.

"Задіяно всі служби ДСНС Чернівців. Площа загорання – понад 500 квадратних метрів. Травмовано одну людину. Гасіння пожежі ускладнює висока щільність і обмежений доступ в епіцентрі надзвичайної події", – зазначають своєю чергою у ДСНС.

Як пише видання "БукІнфо", кілька контейнерів з килимами вже вигоріло вщент, а підприємці всіма силами намагаються врятувати свій товар. За попередніми даними, вартість втраченого товару вже вимірюється десятками мільйонів гривень.

До слова, 19 березня на Калинівському ринку – вихідний день.


Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 19 Березня 2018 19:27
Наш цум напоменает .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus