USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

На перехресті у центрі Луцька просять встановити світлофор

8 Серпня 2018 08:00
Встановити пішохідний світлофор між ЦУМом та готелем "Україна" просить лучанин Павло Мельничук.

Відповідну петицію на сайті Єдиної системи місцевих петицій він зареєстрував 3 серпня.

Зі слів автора, пішоходи безконтрольно переходять дорогу на пішохідному переході між ЦУМом та готелем "Україна". Через це часто створюються затори та виникають аварійні ситуації.

На його думку, регульований пішохідний перехід частково вирішить проблему.

Нагадаємо, щоб петицію розглянули депутати Луцької міської ради, її повинні підписати не менше 300 осіб. До кінця збору підписів залишилось 14 днів. Підтримати її можна ТУТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
—— Показати IP 8 Серпня 2018 08:55
Там треба підземний переход !!! Років з 8 назад в 25 градусний мороз!!! Переносили підземні комунікації на театральній площі, гроші в землю закопали... а підземного перехода , як не було так і не має!!! Може треба запитати куди пішли ті мільйони...? І де кінечний результат...
Урбаніст до —— Показати IP 11 Серпня 2018 09:57
Підземний перехід? В центрі міста? Не забувайте що ми не в СССР. Це не автострада, то для чого заганяти людей під землю? Провокувати порушення, бо перебігати дорогу будуть. Адже людина лінива і пройти зайвих 50 сходів мало кому хочеться. А щодо 20-30% маломобільних груп населення, я взагалі мовчу. В той час як у всьому світі засипають підземні переходи і розбирають естакади та надземні переходи, в нас хочуть їх будувати. Не треба далеко їхати, а просто гляньте чи побудували в Польщі за останні 20 років хоч 1 позадорожній перехід в центрі міста. Не побудували, і не через те що грошей нема, а через те що у них голова на місці. Все що на тому перехресті треба - синхронізовані світлофори, острівці безпеки, та понищення бордюрів.
Анонім Показати IP 8 Серпня 2018 09:02
І що це буде? Для автомобілів це буде взагалі труба! Хіба що зможуть синхронізувати його з тим що на переході до площі!
Микола Показати IP 8 Серпня 2018 13:12
Ще один світлофорчик нічого не змінить. Необхідно або забирати з площі (з усього Театральгого майдану) або потоки людей або потоки машин. Це вам скаже будь-хто, хто вчився на ФБД у ЛНТУ.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus