USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На пішохідній вулиці у Луцьку авто збило велосипедиста

28 Травня 2020 12:15
На пішоходній зоні вулиці Лесі Українки, неподалік приміщення Луцького міськрайонного суду, водій автомобіля ВАЗ 2105 збив велосипедиста, жителя міста Луцьк.

Трапилося це сьогодні, 28 травня, близько дев'ятої години ранку. Про це повідомили на сторінці територіального управління служби судової охорони Волині у Facebook, пише ВолиньPost.

Співробітник ТУ ССО, прямуючи на роботу, став свідком цієї ДТП.

До приїзду швидкої допомоги, яку викликали перехожі, старший сержант Служби судової охорони, командир відділення першого взводу охорони Богдан Морозов, надав чоловікові кваліфіковану домедичну допомогу. Потерпілий залишався під наглядом до прибуття бригади медиків.

Стан потерпілого стабілізувався, але медичні працівники чоловіка госпіталізували для детального медичного обстеження. На місце події викликали співробітників поліції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Андрій Показати IP 28 Травня 2020 12:52
На пішохідній вулиці не потсраждав жоден пішохід. А велосипедист схоже перевищив швидкість
Велосипедист Показати IP 28 Травня 2020 13:38
На Л. Українки треба бути уважним на перехресті з Кривим Валом і Сенаторки Левчанівської бо оглаляд поганий і їздять автомобілі.
Роман Показати IP 28 Травня 2020 15:55
Судячи з фотографій, його збили на проїжджій частині. 1. Велосипедистам заборонено рухатися по тротуарах і пішохідних доріжках, 2. на цьому перехресті є пішохідний перехід, який потрібно переходити, а не переїджати. Робимо висновок, що велосипедист сам собі злобний буратіно. Потрібно велосипедистам вчити ПДР.
Я Показати IP 29 Травня 2020 23:02
Іноді зупиняюсь ,як сьоп, бо летить дуже швидко поміж людьми і виляє , .і ти не знаєш куди хто далі ступить і як той велосипедист проїде . А якщо з за спини вискакує , то взагалі - шок ,ти ж не бачив шотам, один півкроку всторону , і зіткнення .багато хто їздить , як собі вздумає!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus