USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На пляжах Британії знайшли тисячі загиблих морських мешканців

27 Жовтня 2021 23:10
У Британії на пляжах Тіссайда (забудована територія навколо річки Тіс на півночі Англії, – ред.) виявили тисячі живих і мертвих морських істот.

Про це повідомляє Кореспондент з посиланням на Teesside Live.

Таку дивну знахідку місцеві жителі почали помічати на початку жовтня. А недавно там побачили безліч крабів і омарів, розкиданих на піску.

Одна з містянок каже, що не бачила такого жодного разу за 21 рік.

«Це мало вигляд просто жахливий. Трупи морських тварин почали з’являтися на пляжі кілька тижнів тому. У деяких місцях були буквально гори тіл», – розповіла жінка.

Тим часом Агентство з охорони довкілля вже почало розслідувати цю подію.

За попередніми даними, морські тварини померли через забруднення води.

«Ми зібрали зразки води, відкладень, мідій та крабів, які відправили в наші лабораторії для аналізу, щоб з’ясувати, чи міг інцидент із забрудненням довкілля та води спричинити загибель тварин. Ми також передали зразки в лабораторію CEFAS для аналізу на наявність захворювань», – відзначили у відомстві.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus