USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На Полтавщині четверо п'яних поліцейських побили перехожого та відібрали у нього гроші

29 Грудня 2018 21:32
Сьогодні, 29 грудня, слідчими теруправління Державного бюро розслідувань у місті Полтаві, спільно зі співробітниками управління Департаменту внутрішньої безпеки в Полтавській області затримано чотирьох співробітників Національної поліції, які вчинили розбійний напад на перехожого.

Про це повідомляє прес-служба ДБР, пише УНІАН.

«За попередньою інформацією, ввечері 27 грудня в місті Кременчук працівники патрульної поліції, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, здійснили розбійний напад на перехожого, нанесли йому тілесні пошкодження, заволоділи грошима та матеріальними цінностями», – йдеться в повідомленні.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 365 (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу) та ч.2 ст.187 (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб) Кримінального кодексу України. Поліцейських затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

На даний час проводяться слідчі та інші процесуальні дії, готується повідомлення про підозру.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 29 Грудня 2018 23:09
Скажіть будь ласка мені за колишніх працівників МВС таке писали???? А знаєте чому ні бо там працювали кваліфіковані люди !!!!!! Зіідаовідною освітою і т д
Короткий пам'ятью до Анонім Показати IP 30 Грудня 2018 16:03
Врадіївку пригадати?
JM до Анонім Показати IP 7 Січня 2019 15:24
В тім і різниця, що зараз хоть дибілів не відмазують. А профі там, що тоді чи зараз - велика рідкісь. Система то не змінилась, норм людей вона або ломає або вони звідти йдуть.
абаков Показати IP 30 Грудня 2018 03:48
Терміново прийняти закон презумпцї невиновності поліцейського.... Спочатку му**** б‘ють, а потім доказуй в суді свою правоту, або їхнє перевищення службових повноважень...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus