USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

На проведення свят у Луцьку наступного року потрібно 1,18 млн

26 Листопада 2018 15:43
1,18 мільйона гривень потрібно наступного року для проведення в місті Луцьку заходів державного, обласного та місцевого значення.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 26 листопада.

Як повідомила керівниця відділу зв’язків з громадськістю Олена Макарова, цього року на Програму фінансування заходів державного, обласного, місцевого значення в місті Луцьку передбачили 940 тисяч гривень.

За 1,18 мільйона гривень наступного року передбачено проведення Дня міста, професійних свят, вшанування пам’яті загиблих на сході України, ювілейних дат, новорічно-різдвяних свят, Дня захисника України, Дня Незалежності України тощо.

Своєю чергою, депутат Павло Данильчук виступив із пропозицією збільшити суму коштів, потрібних на відзначення Дня Незалежності в Луцьку з 18 до 70 тисяч гривень. Він звернув увагу на те, що цього року на заходи з нагоди Дня Незалежності України витратили більше 60 тисяч гривень.

Олена Макарова пояснила, що суми різняться у зв’язку з тим, що цього року День міста і День Незалежності співпали.

«Наступного року ми збільшили фінансування відзначення Дня міста, оскільки він буде приурочений святкуванню 590-річчя з’їзду монархів, тому захід буде більш масштабним. Також надіємося на співфінансування з обласного бюджету», – сказала Олена Макарова. І додала, що, оскільки День Незалежності – це загальнодержавне свято, то основні витрати, пов’язані з його фінансуванням, мають брати на себе органи державної адміністрації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 26 Листопада 2018 16:20
Свят не буде... Воєнний стан.
Корiнний лучанин Показати IP 26 Листопада 2018 20:36
Мало.життя повинен Бути суцiльним святом.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus