USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На прибирання снігу в Ковельській громаді витратять 3 млн

23 Жовтня 2021 23:36
На послуги з утримання доріг у зимовий період у населених пунктах Ковельської громади планують витратить до трьох мільйонів гривень.

Тендер на роботи, які включають, зокрема, прибирання снігу, оголосило управління капітального будівництва та житлово-комунального господарства виконавчого комітету Ковельської міської ради. Пропозиції учасників прийматимуть до 28 жовтня, коли й розпочнеться аукціон.

Очікувана вартість послуг становить три мільйони гривень.

Ідеться про патрульне снігоочищення доріг комунальної власності Ковельської територіальної громади (місто Ковель, села Доротище, Воля, Заріччя,Тойкут, Лапні, Любче, Гішин, Колодниця, Білин, Воля-Ковельська, Зелена, Городилець, Ружин, Клевецьк), розчищення їх від снігових заносів, усунення ущільненого снігового шару з поверхні проїзної частини, ліквідацію ожеледі, прибирання і відкидання снігових валів узбіч, вивезення снігу з вулиць та доріг; цілодобове чергування дорожніх працівників та водіїв снігоприбиральної техніки; очистку від снігу та льоду всіх елементів мостових споруд; розсипання протиожеледного матеріалу вручну та розподілювачами; заготовку піщано-соляної суміші.

При ожеледиці передусім протиожеледними матеріалами мають обробляти вулиці та дороги з інтенсивним рухом, маршрути громадського транспорту, ухили проїзної частини та перехрестя.

Серед обов’язкових вимог до учасників торгів – наявність необхідної техніки, у тому числі восьми снігоочисників, п’яти розподілювачів протиожеледних матеріалів, трьох снігонавантажувачів і трьох самоскидів.

Послуги з прибирання снігу в населених пунктах Ковельської територіальної громади мають надавати до 31 березня наступного року.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus