USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.10
  • PLN 9.76 9.92

На дороги Луцького району взимку витратять майже 20 млн

14 Листопада 2022 07:06
Державне підприємство «Служба місцевих автомобільних доріг у Волинській області» оголосило торги на послуги з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення Луцького району – Ківерцівського, Рожищанського, Горохівського, Луцького та частини Маневицького районів за старим адміністративним поділом.

Про це йдеться на сайті Prozorro. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 16 листопада.

Служба доріг області опублікувала два тендери:

- на експлуатаційне утримання доріг північної частини Луцького району (колишні Ківерцівський, Рожищанський і частина Маневицького районів) протяжністю 659,4 кілометра; очікувана вартість – 8,2 мільйона гривень;

- на утримання доріг частини Луцького району (Горохівський, Луцький райони за старим поділом) протяжністю 688,4 кілометра; очікувана вартість – 9,4 мільйона гривень.

Відповідно до тендерної документації, зимове утримання доріг включатиме приготування піщано-соляної суміші, навантаження та перевезення протиожеледних матеріалів, встановлення дорожніх знаків, заготівлю дерев’яних кілків, встановлення вказівних віх, фарбування напрямних віх, улаштування снігозатримувальних пристроїв із полімерних сіток, формування конусів із протиожеледного матеріалу, сколювання льоду на проїзній частині та біля мостових опор, очищення доріг і посадкових майданчиків від снігу (і вручну, і спецтехнікою), посипання дорожнього покриття протиожеледними матеріалами.

Окрім того, переможець торгів повинен буде подбати про інженерно-технічне забезпечення доріг узимку: чергування робітників і машиністів та щоденне патрулювання на автомобілі.

Ці послуги на дорогах Луцького району мають надавати до 19 лютого 2023 року.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Олен Показати IP 14 Листопада 2022 11:17
На Франка як ті ями вирізали, так вони вирізаними і залишились... вже б ліпше нічого не чіпали.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus