USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Привокзальному в Луцьку смердить через ринок

9 Липня 2019 15:28
Причина поширення неприємного запаху в районі залізничного вокзалу – зливи до мережі дощової каналізації підприємців, котрі торгують на ринку «Привіз».

Про це стало відомо 9 липня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Директорка департаменту муніципальної варти Юлія Сиротинська розповіла, що загалом у період із 27 червня до 4 липня працівники департаменту здійснили 31 виїзд на місця поширення смороду та можливого зливу нечистот у каналізаційну мережу міста.

«Під час обстеження міста в окремих точках від зливової каналізації було помічено неприємний запах у районах розважального комплексу «Промінь» та ринку «Привіз» на вулиці Привокзальній. Працівники КП «Луцькводоканал» підтвердили, що причина неприємного запаху в районі залізничного вокзалу – в зливах до мережі дощової каналізації підприємців, що торгують на ринку», – повідомила Юлія Сиротинська.

Та додала, що з моменту появи неприємного запаху в місті інспектори посилили роботу щодо виявлення джерел поширення смороду. До прикладу, з 19 червня виставлено пост на межі міста та Боратинської ОТГ в місці в’їзду на поля фільтрації ПАТ «Гнідавський цукровий завод».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 9 Липня 2019 16:44
Хтось замовив прибрати до рук ринок "Привіз"? Ввечері був нестерпний сморід, як ніколи, в центрі. Але зі сторони залізничного вокзалу повітря було майже чистим, можна було спокійно дихати (біля Проміня, біля стадіона), на відміну від самого центра міста, де проривало на бл*воту.
Анонім Показати IP 9 Липня 2019 18:18
Ьіля Променя смердить вечорами какашками.
Всезнайко до Анонім Показати IP 9 Липня 2019 18:50
З СБУ?
хохо до Анонім Показати IP 9 Липня 2019 19:43
то певно після страшного фільму хтось сходив під кущ))
Лучанин Показати IP 9 Липня 2019 18:59
А як з каналізаціями у новозбудованих будинках???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus