USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

На ремонт 10 км дороги до Шацьких озер витратять понад 140 млн

8 Травня 2021 23:31
До кінця року на Волині здійснять поточний середній ремонт автомобільної дороги державного значення Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – М-06.

Торги для пошуку підрядника Служба автомобільних доріг у Волинській області оголосила через онлайн-платформу Prozorro. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 10 травня, а аукціон розпочнеться 14 червня.

Очікувана вартість ремонту – 141 565 626 гривень.

Дорогу відремонтують на ділянці 26,36-36 кілометрів.

Автошлях Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – М-06 є найдовшою автомобільною дорогою державного значення на Волині, майже 175 кілометрів якої пролягають територією шести районів області (Шацького, Любомльського, Турійського, Володимир-Волинського, Іваничівського та Горохівського). Загальна протяжність траси сягає 204,1 кілометра.

Роботи, згідно з відомостями обсягів послуг, включатимуть розбирання бортових каменів, поребриків, демонтаж однобічного огородження і дорожніх знаків, вирізання кущів, досипку, планування та укріплення узбіч, нарощування бетонного огородження та встановлення перильного огородження мосту, влаштування асфальтобетонного покриття пішохідних доріжок та тротуарів, засипання вручну підмивів опор мосту, холодне фрезерування асфальтобетонного покриття, влаштування нового дорожнього одягу, улаштування з’їздів, заїзних кишень, посадкових майданчиків, встановлення трьох автопавільйонів, нових дорожніх знаків, напрямних стовпчиків, нанесення горизонтальної та вертикальної дорожньої розмітки, встановлення огородження, влаштування ліній освітлення, зокрема заміну 55 старих світильників на LED, встановлення світлофорів, пусконалагоджувальні роботи та ін.

Поточний середній ремонт має завершитися до кінця 2021 року.

Як раніше повідомляло ІА Волинські Новини, цього року пріоритетними з огляду відновлення територіальних доріг є напрямки до Шацьких озер. Зокрема, між Шацьком і Вілицею вже заасфальтували дев'ять кілометрів пошкодженого покриття дороги з бруківки.

Відремонтують також дорогу Т-03-01 Залісся – Т-03-02 (на ділянці між селами Пульмо і Гряда).

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Тітка Показати IP 9 Травня 2021 09:00
Ото є біля чого погріти руки!!! "Золота" дорога!!!! 10км_140млн.грн.Одуріти можна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus