USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Які дороги на Волині відремонтують цьогоріч

11 Березня 2021 14:53
За умови достатнього фінансування на Волині цього року планують відремонтувати низку міжнародних, національних, регіональних та територіальних автошляхів.

Про це йшлося під час пресконференції щодо ремонту автомобільних шляхів у 2021 році.

Керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області Анатолій Посполітак повідомив, що нині підписано контракти щодо ремонту доріг на 2,5 мільярда гривень. З його слів, початок ремонтного сезону затягнувся через погодні умови, адже минулого року роботи стартували в лютому.

Цього року, зокрема, проведуть реконструкцію міжнародного автошляху М-07 Київ – Ковель – Ягодин (на м. Люблін) на ділянці Ковель – Ягодин з доведенням її під параметри І категорії.

За маршрутним принципом продовжать відновлювати міжнародну автодорогу М-19 Доманово (на м. Брест) – Ковель – Чернівці – Тереблече (на м. Бухарест). Також у планах завершити капремонт на окремих ділянках від Ковеля до села Переспа, та приступити до відновлення цього автошляху за маршрутами Доманове – Ковель і Підгайці – межа з Рівненською областю.

На автошляху Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне від Володимира-Волинського до Луцька вже є відновлене дорожнє покриття. У 2021 році планують завершити розпочатий торік капремонт 30-кілометрової ділянки цього автошляху від Устилуга до Володимира-Волинського за кошти польського кредиту.

Окрім того, продовжать ремонт регіонального автошляху Р-15 Ковель – Володимир-Волинський – Червоноград – Жовква. На сьогодні є якісна дорога від села Верба до межі з Львівською областю. У 2021 році її оновлять на ділянці Ковель – Верба.

Також передбачається ремонт ділянки автодороги Р-14 Луцьк – Ківерці – Маневичі – Любешів – Дольськ від села Дачне у напрямку селища Маневичі, та на під’їзді до пункту пропуску «Дольськ».

Відзначимо, що у планах на цей рік є й відновлення низки територіальних доріг, пріоритетними будуть напрямки до Шацьких озер:

Т-03-02 Піща – Шацьк – Любомль – Володимир-Волинський – Павлівка – Горохів – Берестечко – Козин – /М-06/ на ділянках Піща – Верба, від автошляху Н-22 до села Зимне та Горохів – Борочиче;

маршрут Шацьк – Ратне, що пролягає автошляхами Т-03-06 /Т-03-02/ – Шацьк – Вілиця – Прип'ять – Любохини – /Т-03-08/ та Т-03-08 Любомль – Дубечне – Здомишель – Ратне – Камінь-Каширський – Любешів – /Р-14/;

Т-03-01 Залісся – /Т-03-02/ на ділянці між селами Пульмо і Гряда;

Т-03-05 Нововолинськ – Іваничі – Павлівка – Локачі від повороту на село Благодатне у напрямку села Павлівка;

Т-03-11 /Р-14/ – Седлище – Камінь-Каширський – Ковель – /М-19/ – Колодяжне – Локачі – /Н-17/ між селами Війниця – Локачі та Привітне – Скобелка;

Т-18-02 /М-07/ – Маюничі – Велика Осниця – Красноволя – Колки – / Р-14/ – Копилля – Рожище – Торчин – Шклинь – /Н-17/ на ділянках Сокіл – Рожище та по селу Шклинь;

Т-18-06 Рівне – Млинів – Берестечко – Буськ – Перемишляни на ділянці від Берестечка до межі з Рівненською областю;

Т-03-08 Любомль – Дубечне – Здомишель – Ратне – Камінь-Каширський – Любешів – /Р-14 на ділянці Велика Глуша – Погулянка.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Міст Показати IP 11 Березня 2021 15:40
Починайте знову ладити міст від ПОРТСІТІ, знову ями, ще більші як до недавнього ремонту.
Анонім Показати IP 11 Березня 2021 17:47
на цьому фото мова не про вiдкати. посмiшка зникла
іваніван Показати IP 11 Березня 2021 19:50
трасу м 07 по територіі Маневицького району ліплять як з г-на пулю,я часто по ній іду і дивитись на ті "ремонти"просто противно.Це закопування грошей платників податків у ямковий ремонт та кишені цих автодорівців.Я би бажав цим роботягам ,щоб у них все життя були такі ремонти в іх оселях...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus