USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На Рівненщині 30-річний волинянин зі спільниками напав на родину

9 Серпня 2019 10:59
На Рівненщині волинянин разом зі спільниками вчинив розбійний напад на родину.

8 серпня близько першої ночі до поліції надійшло повідомлення від 53-річної жительки села Річки, що невідомі в масках напали на її 32-річного сина, душили та завдали йому тілесні ушкодження, інформує пресслужба поліції Рівненщини.

На момент скоєння злочину в будинку перебувало подружжя, їхній син і зять. Коли 32-річний чоловік вийшов на вулицю, на нього накинулися двоє невідомих у масках та почали завдавати тілесні ушкодження. Третій у цей момент зайшов до помешкання і з кулаками накинувся на господаря. На допомогу підоспів зять. Чоловікам вдалося зв’язати нападника, інші двоє — втекли, тож заволодіти будь-якими матеріальними цінностями не змогли.

Поліцейські доставили зловмисника до Зарічненського відділення поліції. Ним виявився 30-річний житель Волинської області. Його затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Під час огляду місця події слідчі вилучили клейку стрічку, балаклаву, рукавиці, рюкзак та радіостанцію.
У рамках досудового розслідування, розпочатого за фактом розбою, поєднаного із проникненням у житло, за частиною 3 статті 187 Кримінального кодексу України, затриманому повідомили про підозру. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Поліцейські перевіряють його також на причетність до вчинення інших кримінальних правопорушень, зокрема на території сусідньої Волині.

Наразі тривають розшукові заходи щодо встановлення місця знаходження двох зловмисників, причетних до вчиненого кримінального правопорушення
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus