USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

На що спрямують 10 млн із перевиконання обласного бюджету Волині

15 Травня 2019 12:32
Перевиконання обласного бюджету за перший квартал склало понад 10 мільйонів гривень, які хочуть скерувати на потреби медичних закладів: перинатального центру та інфекційної лікарні.

Про це йшлося 15 травня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

Як повідомив директор департаменту фінансів Волинської ОДА Ігор Никитюк, перевиконання обласного бюджету в першому кварталі 2019 року склало 105%, а загальна сума перевиконання становить 10,68 мільйона гривень.

Для того, щоб ці кошти відразу почали працювати, голова бюджетної комісії Ірина Вахович озвучила пропозиції щодо їх розподілу, які надав голова Волинської обласної ради Ігор Палиця.

Так, запропоновано спрямувати 5 мільйонів гривень на потреби Волинського обласного перинатального центру, аби він зміг відкритися ще цього року; ще 5 мільйонів гривень – на здійснення ремонту в приміщеннях Волинської обласної інфекційної лікарні.

«Новий директор перинатального центру зробив аудит необхідного обладнання, для того, щоб заклад відкрився загалом потрібно 26 мільйонів гривень. Ще 22 мільйона гривень треба на ремонт 1–3 поверхів неонатального центру. Ці кошти додатково шукатимуть з інших джерел фінансування. Окрім того, 18 мільйонів гривень потребує інфекційна лікарня на зовнішні та внутрішні роботи. Їх необхідно встигнути провести влітку», – пояснила Ірина Вахович.

Решту 680 тисяч гривень у результаті роботи комісії було запропоновано спрямувати на облаштування систем оповіщення, книговидання та спорт.

Остаточне рішення – за сесією Волинської обласної ради.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus