USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На що витратять майже 5 млн для громад Ковельського і Луцького районів. Перелік

29 Липня 2021 08:00
Ремонтні роботи, тепломодернізацію, придбання меблів та елементів благоустрою для місцевих громад профінансують з державного бюджету.

Уряд розподілив субвенцію на соціально-економічний розвиток територій. Зокрема, 23 округ Волині отримає 10 млн грн. Майже стільки ж спрямували у липні на потреби округу № 19 та маже 10 мільйонів на округ №20. Луцьк також отримає понад 10 мільйонів гривень на реконструкцію площі перед РАЦСом.

Загалом Волинській області передбачили понад 50 мільйонів гривень державної субвенції на соціально-економічний розвиток.

Серед них – 6,5 мільйона на тепломодернізацію п’яти шкіл у Ковелі, будівництво і реконструкцію двох футбольних полів в сільських громадах за 3,3 мільйона гривень.

Окрім того, ще 4,8 мільйона надійдуть в бюджети громад Ковельського та Луцького районів.

Бюджет Голобської громади отримає понад 700 тисяч гривень:

71 тисячу гривень на реконструкцію (тепломодернізацію огороджуючих конструкцій) ЗОШ І—ІІ ступенів с. Бруховичі-філії ООЗ «Навчально-виховний комплекс «ЗОШ І—ІІІ ступенів-гімназія» смт Голоби» на вул. Центральна, 4, в с. Бруховичі.

300 тисяч гривень на реконструкцію (тепломодернізацію огороджуючих конструкцій) ЗОШ І—ІІІ ст. ім. Г. Т. Остапюка по вул. Рокосовського, 70 В, у с. Радошин.

403,629 тисячі гривень на реконструкцію (тепломодернізацію огороджуючих конструкцій) ООЗ «НВК «ЗОШ І—ІІІ ст. ― гімназія» смт Голоби» на вул. Перемоги,1 в смт Голоби.

Заболоттівській селищній громаді передбачили 800 тисяч на реконструкцію (тепломодернізацію огороджуючих конструкцій) в навчально-виховному комплексі Загальноосвітня школа І—ІІІ ступеня-дитячий садок на вул. 1 Травня, 1 смт Заболоття

Бюджет Смідинської громади отримає 490 тисяч гривень:

40 тисяч на придбання меблів для будинку культури с. Журавлине на вул. Перемоги, 111;

50 тисяч на придбання елементів благоустрою для облаштування території у с. Біличі;

100 тисяч гривень спрямували на благоустрій на вул. Перемоги, 111, у с. Журавлине, стільки ж – на придбання дитячо-спортивного майданчика у згаданому селі.

200 тисяч гривень передбачили на придбання та встановлення дитячо-спортивних майданчиків у с. Зачернеччя, один з них у місцевому садочку.

Бюджету Ківерцівської громади передбачили 2,3 мільйона гривень. З них 100 тисяч на придбання музичного обладнання, устаткування та предметів довгострокового користування для Ківерцівської дитячої музичної школи. А 2,2 мільйона – на капітальний ремонт покрівлі даху будівлі опорного закладу освіти «Заклад загальної середньої освіти І—ІІІ ступенів № 4 міста Ківерці» на вул. Шкільна, 11.

Крім того, 75 тисяч пердбачено бюджету Ратнівської громади на реконструкцію (тепломодернізацію огороджуючих конструкцій) в НВК «Загальносвітня школа І—ІІІ ступеня - дитячий садок».

Ще 180 тисяч надійде до бюджету Луцька на придбання інтерактивної панелі для потреб комунального закладу «Луцька загальноосвітня школа І—ІІІ ступенів № 19 Луцької міської ради Волинської області».

Крім того, 190 тисяч передбачили обласному бюджету на капітальний ремонт Руденського психоневрологічного інтернату Волинської обласної ради у с. Руда Вишнівської сільської громади Ковельського району.

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus