USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На сході загинув захисник, є поранені

1 Листопада 2017 08:15
У зоні бойових дій на Донбасі 31 жовтня загинув один український військовий, ще п’ятеро були поранені, повідомляє штаб української воєнної операції. За цими даними, підтримувані Росією бойовики 17 разів порушили режим тиші та неодноразово застосували озброєння, калібр якого перевищує 100 міліметрів.

«Вогнем із піхотного озброєння сили АТО 13 разів пригнічували активність найманців», – ідеться в ранковому зведенні.

В угрупованнях «ДНР» та «ЛНР» заявляють про «інтенсивні бої вздовж усієї лінії фронту», звинувачують українських військових в обстрілах околиць Донецька, півдня контрольованої сепаратистами території, а також уздовж Бахмутської траси на Луганщині.

Черговий режим припинення вогню, про який заявила 23 серпня Тристороння контактна група, мав почати діяти з 25 серпня, напередодні початку шкільного року, і стати постійним. Про перші його порушення сторони заявили вже через кілька хвилин після настання часу перемир’я.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 1 Листопада 2017 09:01
Так скажіть люди що краще відати Донбас Росіі, щоб настав мир? Чи хай гинуть хлопці? А той хто щоб вернути Донбас, то він вже повинен бути не передовій, патріот, забирають хлопців по селах.
Русский Парень до Анонім Показати IP 4 Листопада 2017 05:48
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus