USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На сторінці львівської депутатки від «Свободи» з'явилося вітання Гітлеру

21 Квітня 2018 11:51
20 квітня депутат Львівської міської ради від "ВО "Свобода", заступник директора із виховної роботи, учитель історії школи №100 Мар'яна Батюк перепостила на своїй сторінці у Facebook привітання з днем народження лідерові нацистів Адольфу Гітлеру. Про це повідомляє Гордон.

"Великий чоловік, як не крути", — написала Батюк і навела цитати із книги Гітлера "Моя боротьба". Наразі публікація на сторінці депутата відсутня.

Фотографію Гітлера, яку перепостила Батюк, опублікувала Іванка Біла-Кондратьєва із Кривого Рогу, проте на її сторінці цей пост видалено.

Батюк на своїй сторінці у Facebook заявила, що її сторінку зламали.

"Я шокована тим, що зараз відбувається. Я нічого не писала і не поширювала. Очевидно, мою сторінку зламали. Знаю, як і хто вбивав мій народ. Я націоналістка. Як історик знаю, що нацистський і комуністичний режими — це два вогні, між якими українці боролися. Гітлер-злочинець! Це моя позиція!" — наголосила вона.

Директор школи №100 Василь Титар у коментарі Zaxid.net повідомив, що проведе профілактичну бесіду із Батюк у зв'язку із привітанням Гітлеру і назвав такі висловлювання неприпустимими.

Мер Львова Андрій Садовий заявив, що міське управління освіти ухвалить рішення про те, чи залишати Батюк на посаді заступника директора школи після цього інциденту.

"Я чекаю вибачень від колеги-депутата, яка представляє "Свободу", перед громадою, усіма українцями і перед людьми, які загинули від рук цього нелюда... Якщо це її власна позиція, такі люди не мали б вчити дітей історії", — підкреслив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
123 Показати IP 21 Квітня 2018 12:05
Соціальні мережі - це зло і нема чого ними користуватись.
55555555 Показати IP 21 Квітня 2018 13:36
При продажі б/у компютерів і телефонів адреси і сторінки не видаляємо і маємо проблеми - не в одного вже є проблеми через таке
777 Показати IP 21 Квітня 2018 14:57
коментар було видалено
Люди і техніка Показати IP 21 Квітня 2018 18:23
неприємності також - хтось всякої фігні накляцав а тепер неприємності....
свій Показати IP 21 Квітня 2018 20:46
Чомусь в Ківерцівському краєзнавчому музеї можна прославляти ката українського народу сталіна і немає нікому до цього діла. Та й таких діючих червоних куточків по наших музеях ой як багато...
Володимир Показати IP 22 Квітня 2018 00:10
Те що наші люди за розумовими здібностями - це другий сорт, то не є таємниця. Цікаво, якщо всіх вимагачів вибачень притягати до відповідальності, то може вони будуть спочатку думати, перевіряти, доводити, а потів вже відкривати свій рот ?
Свому Показати IP 22 Квітня 2018 08:34
У музеях зберігають експонати, а не прославляють, переляканий.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus