USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На території фестивалю «Захід» працюватиме кінотеатр під відкритим небом

20 Серпня 2018 13:11
Упродовж трьох днів, з 24 по 26 серпня, в Родатичах біля Львова, проходитиме найграндіозніша подія фестивального літа – Х ювілейний Zaxidfest.

Zaxidfest 2018 – це один із найкращих українських фестивалів, це потужний lineup, неймовірна атмосфера, красива українська природа, смачна їжа, привітні усміхнені люди та гарні спогади!

На території фестивалю працюватиме кінотеатр під відкритим небом. Щоночі у затишній атмосфері всі відвідувачі зможуть безкоштовно дивитись фільми просто неба!

Розклад фільмів:

24.08 - Літо (2018)

25.08 - Школа Року (2003)

26.08 - Рок хвиля (2009)

Також організатори обіцяють неймовірну можливість виграти безпровідну Bluetooth колонку JBL Xtreme 2, та гарантовано отримати смачний кавовий напій у кавабарі протягом кінопоказу. Для цього необхідно зробити фото у фотозоні бренду спонсора та опублікувати з хештегом #хочуколонкувідпетровскаяслобода у соц. мережу Facebook чи Instagram #акція #петровскаяслобода #длякожногосвоя#cinemaweekend.


Якщо ви не хочете їхати на фестиваль автостопом, електричками, власним автомобілем, а телепорт поламався, то в нас є така штука від партнерів як трансфери на фестиваль.

Київ - ZaxidFest - Київ

Рівне - ZaxidFest - Рівне

Луцьк -ZaxidFest - Луцьк

Ваше місто - ZaxidFest - Ваше місто.

Тобто ви можете замовити трансфер для своєї компанії (8-20 чоловік) з вашого міста на фестиваль і назад.

Дзвонити чи писати сюди http://new.compass.lviv.ua + фестивальні автобуси Львів - ZaxidFest - Львів.

З будь-яких питань можна звернутись до перевізника http://new.compass.lviv.ua.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus