USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

На території закладів освіти в Луцьку зріжуть небезпечні дерева

5 Грудня 2021 22:23
До кінця року на території закладів освіти в Луцьку запланували видалити аварійно-небезпечні дерева.

Торги для пошуку виконавця цих робіт оголосив департамент освіти Луцької міської ради. Тендерні пропозиції від учасників прийматимуть до 6 грудня. Потім розпочнеться аукціон.

На видалення дерев скерують до 80 тисяч гривень.

Відповідно до технічного завдання, йдеться про видалення двох берез, абрикоса та каштана на території Дошкільного навчального закладу №18 на вулиці Кожедуба, 1, берези на території Дошкільного навчального закладу №26 на вулиці Шевченка, 66, п’яти яблунь, вишні, горобини, верби та клена на території Дошкільного навчального закладу №29 на вулиці Привокзальній, 6а, верби на території Луцької гімназії №4 на проспекті Волі, 25, модрини та акації на території Луцької спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №5 на проспекті Перемоги, 16, а також трьох верб на території Луцької ЗОШ І-ІІІ ступенів №25 на вулиці Федорова, 7.

Дерева знесуть на рівень не вище 10 сантиметрів від землі, а після видалення насаджень території навчальних закладів мають привести до належного стану (збір та вивіз гілок, листя, тирси).

Обов’язковою вимогою до учасників торгів є дотримання необхідних природоохоронних заходів, правил санітарної та протипожежної безпеки, охорони праці, експлуатації техніки, правил дорожнього руху.

Усі роботи мають закінчити до 20 грудня 2021 року.

Нагадаємо, до кінця року на послуги з видалення дерев на території Луцької міської територіальної громади спрямують до 200 тисяч гривень.

Як ми писали раніше, в Луцькій громаді розробили правила утримання та догляду за зеленими насадженнями на її території, аби уникнути варварського кронування дерев і нищення зелених насаджень. Відповідний документ оприлюднено на сайті Луцької міської ради.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 6 Грудня 2021 00:03
Колись то завгосп робив. ФІзрук йому допомагав. Робили за зарплату, без тендера. Вся школа спостерігала.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus