USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На трасі Київ-Ковель-Ягодин в ДТП постраждала 9-річна дитина

12 Лютого 2018 10:39
Учора, 11 лютого, на автодорозі Київ-Ковель-Ягодин поблизу села Волошки Ковельського району легковик «Audi А4» врізався у автомобіль «Rover». Внаслідок ДТП травмувалося троє осіб, серед них 9-річна дитина.

Про це повідомили у прес-службі поліції Волині.

За кермом автомобіля «Audi А4» перебувала 50-річна жителька Володимир-Волинського району. Жінка, ймовірно, не впоралась із керуванням та допустила зіткнення з автомобілем «Rover», під керуванням 32-річного жителя Київської області.

Внаслідок автопригоди 9-річна пасажирка «Audi А4» отримала тілесні ушкодження, її госпіталізували у відділення травматології районної лікарні. Обидва водії транспортних засобів також травмувалися, однак після огляду лікарів від госпіталізації відмовилися.

Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
5.45 Показати IP 12 Лютого 2018 19:30
Пристебаючи ремінь безпеки-ви робите це для себе і своїх близьких, не для ментів, усвідомте це. Я пристебаю. І з гіршої ситуації пішов сам, без жодної царапини

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus