USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На трасі Луцьк-Львів аграрії протестують проти ринку землі

20 Вересня 2019 11:26
У селі Шклінь Горохівського району на трасі Луцьк-Львів зібралися аграрії з різних районів Волині.

Станом на 10:50 20 вересня є декілька сотень людей, точну кількість ні організатори акції, ні поліція не озвучують. Люди протестують проти продажу землі, повідомляє UA:Волинь.

Зі слів фермера із села Пірванче Валентина, він приїхав, бо проти продажу землі. На акцію аграрії пригнали сім одиниць техніки: трактори, багатотонні вантажівки.

Публічний порядок та громадську безпеку забезпечують два екіпажі патрульних Горохівського відділу поліції. Люди та техніка стоять обабіч траси. Акція не перешкоджає дорожньому руху.

Як повідомляє Agro.Review, сьогодні, 20 вересня, з 10:00 до 12:00 майже по всій території України українські аграрії проводять мирні акції. Їхня мета - привернути увагу громадськості, Президента України та Уряду до проблем впровадження ринку землі і висловити своє бачення земельної реформи.

Ініціатором акції виступає Громадська Спілка «Всеукраїнська Аграрна Рада».

Згідно з останніми заявами влади, при відкритті ринку землі планується надати дозвіл купувати землю юридичним особам. Саме це і стане тієї «лазівкою», через яку іноземні громадяни зможуть заволодіти українською землею.

Мирні акції відбудуться на основних транспортних артеріях України. На траси виведуть велику кількість агротехніки. Перекривати дороги аграрії не будуть, адже розуміють, що це принесе чимало незручностей громадянам. Акція носить мирний характер та покликана привернути увагу громадськості та влади до проблеми.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Скептик Показати IP 20 Вересня 2019 11:35
Не вірю я в стихійних мітингарів і активістів.
Мозх до Скептик Показати IP 20 Вересня 2019 12:33
Есть отчаявшиеся.Но их мало,и никто их не понимает. Но это только пока.
Анонім Показати IP 20 Вересня 2019 12:21
Чого вони хочуть? Що поганого в тому що людина може продати те що їй належить? Навпаки бабцю, якій належить 5 гектарів землі легше надурити. Бо так бабці дадуть за 5 гектарів землі 5 мішків цукру в рік, а так бабця скаже ану-но давай-но любий мені як належиться за мою землю 50 000доларів
Дурень Показати IP 20 Вересня 2019 12:29
Швидше вже приймайте. Нєма куди дівати землю.
Григорій Іванович Показати IP 20 Вересня 2019 13:02
Квартири і будинки в селі теж ніззя продавати... іносранці скуплять....ха.. ха..
Вася Показати IP 20 Вересня 2019 13:04
Так а в чому проблема, не продавайте свою землю, а якщо хтось інший продасть свою то його право!
я Показати IP 20 Вересня 2019 15:38
яка тут нажива фермерів на людях.... я Вас, прошу...В нормальних країнах світу сільськогосподарське виробництво - дотаційне. СЕЛА ГОДУЮТЬ МІСТА, дорогі українці. Затрат фермера ніхто не рахує- ціни на с/г техніку- космічні, на міндобрива, запчастини, пальне- космічні!
Льоня Показати IP 21 Вересня 2019 20:40
Ринок землі тільки для фермерів!!! Якщо дозволити купляти землю юридичним особам- украінські чорноземи будуть скуплені іноземним капіталом!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus