USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Нову трасу Луцьк-Львів показали з висоти пташиного польоту. Відео

13 Серпня 2017 15:26
Відео відремонтованої та нещодавно відкритої траси Луцьк-Львів виклав у мережі Віце-прем`єр-міністр України Володимир Кістіон.

«На відео, з висоти пташиного польоту, новенька автотраса Львів-Радехів-Луцьк, яку мав честь відкривати минулого тижня», – додав він.

Володимир Кістіон запевнив, що імітації ремонту доріг більше не буде. Мовляв, уряд серйозно зайнявся капітальним ремонтом доріг.

Відкриття відремонтованої дороги -17 Львів-Радехів-Луцьк відбулося 4 серпня у селі Чаруків Луцького району. У відкритті взяв участь віце-прем'єр-міністр Володимир Кістіон. Загальна кошторисна вартість дороги становила 456,4 мільйона гривень. Наразі виконали робіт на суму 408,8 мільйона. З них 219,9 мільйона надійшло від перевиконання індикативних показників митниці.

Піід час заходу також стало відомо, що для ремонту усієї дорожньої мережі Волині потрібно 10 мільярдів гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
123 Показати IP 13 Серпня 2017 20:45
Всі б так дороги робили.Набережна коли відремонтується вже задовбало колеса і підвіску бити.А літо кінчається а ями ті що повирізали ніхто латати не збирається і прямо під носом поліціі

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus