USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

На трасі Устилуг-Луцьк-Рівне Mazda врізалася в Citroen

7 Грудня 2016 11:28
На автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» поблизу села Губин Локачинського району, автомобіль «Mazda» врізався у «Citroen». Внаслідок ДТП травмувався 25-річний мешканець Закарпатської області.

Про це повідомили у прес-службі волинської поліції.

Пригода трапилася близько 6 години ранку. За кермом автомобіля «Mazda» перебував 25-річний мешканець райцентру Виноградів Закарпатської області. Водій, ймовірно, не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем «Citroen», під керуванням 39-річного мешканця Локачинського району.

Внаслідок ДТП водій «Mazda» отримав тілесні ушкодження. Після огляду лікарів від госпіталізації відмовився.

За цим фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у п’ятницю, 2 грудня, на вулиці у селі Свидники Ковельського району, позашляховик «Mitsubishi Pajero» злетів у кювет. Внаслідок автопригоди троє пасажирів автівки отримали тілесні ушкодження, серед них 10-річний мешканець Києва.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus