USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.98

На Рівненщині волинянин на смерть збив пішохода. Просять допомогти опізнати. Фото 18+

29 Травня 2020 12:26
На автодорозі «Устилуг-Луцьк-Рівне» волинянин за кермом «Opel Omega» збив на смерть пішохода.

Повідомлення про ДТП надійшло до поліції вчора, 28 травня, близько 23:30, повідомляє пресслужба ГУНП у Рівненській області.

Слідчо-оперативна група встановила, що поблизу селища Клевань водій автомобіля «Opel Omega», 47-річний житель Волинської області, допустив наїзд на пішохода, який знаходився на проїзній частині.
Унаслідок ДТП пішохід від отриманих травм загинув на місці події.
Відповідно до медичного освідування ознак сп’яніння у водія не виявлено, однак у нього також відібрали зразки крові.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть потерпілого, слідчі слідчого управління розпочали досудове розслідування за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України, в рамках якого встановлюються усі обставини ДТП. Автомобіль поміщено на спецамайданчик.

Поліцейські звертаються до громадськості за допомогою в ідентифікації загиблого. Якщо ви впізнали його на фото, прохання повідомити на спецлінію 102 або за номером телефону: 0967060199.

Увага! На фото нижче — зображення загиблого. Рекомендуємо утриматись від перегляду особам зі слабкою психікою та неповнолітнім!



























Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus