USD 38.80 39.10
  • USD 38.80 39.10
  • EUR 38.80 39.20
  • PLN 9.80 9.97

На Центральному ринку буде парковка

16 Серпня 2017 17:54
Волинській обласній спілці споживчих товариств можуть відмовити в продовжені оренди договору землі на вулиці Глушець, 1 площею 0,59 га для обслуговування Центрального ринку. Натомість там планують облаштувати парковку.

Про це йшлося сьогодні, 16 серпня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань земельних відносин та земельного кадастру.

Начальник управління земельних ресурсів Луцької міської ради Сергій Шабала розповів, що земельну ділянку площею 0,59 га планують віддати КП «Автопарксервіс» для облаштування парковки.

Так, проект рішення передбачає відмову Волинській обласній спілці споживчих товариств у поновленні договору оренди землі на вулиці Глушець, 1, площею 0,59 га для обслуговування ринку «Центральний».

Окрім того, проект рішення передбачає зобов’язати Волинську обласну спілку споживчих товариств в місячний термін після прийняття цього рішення: звільнити земельну ділянку від металевих конструкцій, повернути земельну ділянку Луцькій міській раді по акту приймання-передачі, зареєструвати припинення права оренди земельної ділянки в порядку, визначеному чинним законодавством України.

Також у разі не виконання рішення щодо звільнення земельної ділянки від металевих конструкцій, доручити департаменту муніципальної варти Луцької міської ради звільнити земельну ділянку від металевих конструкцій.

Підприємців, які були присутні на комісії, обурив цей проект рішення.

Депутат Микита Рабан запропонував виключити пункти з проекту рішення 3,1 та 4, які зобов’язують облспоживспілку звільнити територію від металевих конструкцій, мовляв це порушує права громадян. Натомість обслуговування цієї території буде здійснювати міська рада, а не облспоживспілка.

Голова земельної комісії Євгеній Ткачук запропонував даний проект рішення розглянути на сесії міської ради.

В підсумку депутати вирішили підтримати пропозицію Микити Рабана та Євгенія Ткачука.

Нагадаємо, що сьогодні, 16 серпня, працівники Центрального ринку протестували під міською радою. Також на земельній комісії було підтримано проект рішення про надання облспоживспілці земельної ділянки в оренду для обслуговування Центрального ринку строком на один рік.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
Андрій Показати IP 16 Серпня 2017 18:04
Це рішення це долі кількох тисяч ЛУЧАН які самі знайшли собі зайнятість в той час коли держава крутила їм дулю і стимулювала їхати за кордон... голосуйте депутати, голосуйте... ДУмаю це рішення буде для Вас доленосне...
муха до Андрій Показати IP 16 Серпня 2017 18:50
Судячи з кількості "ботів" в соціальних мережах які "розганяють" цю тему в бік того, що Укроповці вирішили прихватизувати землю та зробити там аля ЦУМ думаю, що голосування 30того буде ой як цікаве... адже не секрет, що "пороходепутатів" та частини примкнувших були давні плани на цю ділянку.... та згуртованість підприємців та здоровий глузд Романюка не давали їм це зробити от і придумали схемку а давайте ми підприємців розділимо одним дамо подачку ще на рік а інших прикриємо типу під стоянку... а зробимо це руками в тому числі Укропа "розігнавши" суспільну думку, що Старий ринок це зло яке заважає Туристичній привабливості міста.... ПРИТОМУ НЕ ДАВШИ ПРИЧОМУ ПІДПРИЄМЦЯМ ЖОДНОЇ АДЕКВАТНОЇ АЛЬТЕРНАТИВИ!!!!!! (наприклад напроти господарського суду, адже поліції можна там будуватись то чого не може бути ринок ;) ???? ) НЕ ЗРОБИВШИ НІЧОГО ДЛЯ ТДЛЯ ТУРИСТИЧНОЇ ПРИВАБЛИВОСТІ В СТАРОМУ МІСТІ З ІНШОЇ СТОРОНИ ВІД РИНКУ!!! .. А що ж ми хочемо, ситий голодного не чує так ПАНОВЕ ДЕПУТАТИ?
... Показати IP 16 Серпня 2017 18:56
Розігнати увесь базар, без розмов! Розвели срач в історичному центрі.
Я до ... Показати IP 16 Серпня 2017 20:05
В твоїй голові срач.В замку срач розвели,фудфести і всяка лабуда..А гральні заклади і гуманітарка це не срач?Розігнати таких як ти треба,по палатам
Андрій Якимчук до ... Показати IP 17 Серпня 2017 00:02
А ти заїж скільки ми платимо і податків і за місце? За ці гроші повинно буде все винизало.
Маряна Показати IP 16 Серпня 2017 19:06
Створювати ми не вміємо а ось закрити то це раз плюнути :(((( ДУмаю в підприємців вже сьогодні є привід багатьом "обранцям" плюнути в "лице", адже приймати такі рішення без жодного аргументування окрім гіпотетичної туристичної привабливості яка МОЖЛИВО дасть прибуток місту, це мягко кажучи "дивно" . Позбавляти сотні людей роботи позбавляти тисячі людей які там купують БО НЕ МОЖУТЬ ХОДИТИ ПО ПОРТ СІТІ З ТИМИ ЦІНАМИ ... це не вірне рішення обранців громади...
Історія Показати IP 16 Серпня 2017 22:10
Давно пора закрити старий ринок , а також Варшавку як мінімум зменшити на половину.
1 Показати IP 16 Серпня 2017 22:14
Ходіть у Порт сіті на розпродажі - і буде Вам щастя. Ціни тоді НАБАГАТО дешевші, ніж на ринку і навіть в інтернеті. Але розігнати старий ринок... навіть незнаю, яке культурне слово підібрати до цього рішенняя((((
Марта до 1 Показати IP 16 Серпня 2017 23:34
Я працюю в порт Сіті на хазяйку але для себе купую на старому ринку тому що акції це ті ж ціни тільки з етикеткою рохпродаж.... або брак :(
пчела Показати IP 16 Серпня 2017 23:49
Рынок разогнать, срач убрать. Кто не согласен - силой! Центральный рынок - позорище для Луцка. Всех вывезти на ГПЗ, где построили новый рынок. Историческая часть города должны быть чистой и привлекать туристов.
Андрій до пчела Показати IP 17 Серпня 2017 09:02
Що в палати провели інтернет?
Я до пчела Показати IP 17 Серпня 2017 12:28
Тобі з маневич видніше де ср*ч,твоя гуманітарка"позоріще для Луцька",сілюх.на фермі в себе ср*ч прибери.тільки не питай як я взнав про тебе
Я до пчела Показати IP 17 Серпня 2017 13:05
А це не ти кричав паро років назад"путинпамаги"?щось інтонація схожа,одинакові коментарі,скільки тобі платять?
ЛисЛис Показати IP 17 Серпня 2017 11:32
Те, кто кричат здесь разогнать рынки, наверное пишут из уютных офисов, лбди далекие от реалий простой жизни. Все рынки города дают рабочее место людям из окрестностей, дальних районов, людям кому нужен неполный раьочий день. Между прочим бОльшая часть продавцов оформлена официально, налоги платятся, деньги мутятся сверху, гарантий для предпринимателей никаких, одни обязательства. Скажите, кому первому плюнуть в міськраде плюнуть в морду? Дайте альтернативу хоть одну!!!!!!! За наши налоги мы на что-то имеем право или нет?
Марина Показати IP 18 Серпня 2017 17:43
Пробігла по тексту...З корисного - Дайош парковку, татишо !

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus