USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Ухань насунувся торнадо: жертвами негоди стали вже шестеро людей

15 Травня 2021 09:54
Шестеро людей загинули і 218 були поранені внаслідок торнадо в китайському місті Ухань в провінції Хубей.

Про це повідомляє телеканал CGTN з посиланням на управління з питань надзвичайних ситуацій міста, пише Корреспондент.net.

«Увечері в п’ятницю в низці районів міста був зафіксований вітер, швидкість якого досягала 24 метрів на секунду. У підсумку зруйновані 85 і постраждали близько 400 будинків і споруд, поламано велику кількість дерев, впав баштовий кран», – йдеться в повідомленні.

У свою чергу, агентство Сіньхуа поінформувало, що пориви шквального вітру досягали 23,9 м / с, смерч пошкодив будівлі, були повалені дерева.

Після стихійного лиха на місце прибули керівники регіонального комітету партії і представники уряду. Вони провели екстрену нараду для узгодження плану дій з реагування на НС.

Раніше приблизно о 19.00 за місцевим часом торнадо насунувся на селище Шенцзе в провінції Цзянсу. Загинула одна людина, ще 20 з різними травмами госпіталізовані.
Метеорологи озвучили невтішний прогноз: вірогідність виникнення повітряних вирв у провінціях Цзянсу і Хубей зберігається. Місцевим жителям необхідно виявляти пильність.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 15 Травня 2021 15:56
Потім напишуть що торнадо роздув новий штам коронавірусу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus