USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На утримання лісового господарства Луцької громади планують витратити 1,4 млн на три роки

3 Грудня 2021 10:37
У Луцьку затвердили програму розвитку та утримання комунального лісового господарства Луцької міської територіальної громади на 2022-2024 роки, на реалізацію якої потрібно 1 мільйон 395 тисяч гривень.

Про це стало відомо під час засідання 22-ї сесії Луцької міської ради.

Як ідеться в програмі, лісове господарство на площі 188,1 га віднесено до Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща». Територіально воно знаходиться у північно-західній частині села Кульчин.

Оскільки КП «Господарник» Жидичинської сільської ради знаходиться в процесі ліквідації, лісові насадження планується передати у постійне користування комунальному підприємству «Парки та сквери м. Луцька». Тож виникла потреба у розробці програми розвитку та утримання комунального лісового господарства Луцької міської територіальної громади на 2022-2024. На реалізацію програми потрібно 1 мільйон 395 тисяч гривень на три роки.

Метою програми є забезпечення сталого розвитку лісів Луцької міської територіальної громади, безперервне їх відновлення та розвиток деревостанів, подібних з породами, структурою і динамікою до природних лісів відповідних умов місцезростання, формування різновікових мішаних лісів, забезпечення належної охорони та захисту лісів від самовільних рубок та лісових пожеж.

Депутати затвердили програму.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus