USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

На утримання волинських доріг витратять 200 мільйонів

11 Березня 2021 16:48
На експлуатаційне утримання волинських доріг планують витратити 200 мільйонів гривень. За ці кошти, зокрема, будуть проводити ямковий ремонт.

Про це йшлося під час пресконференції щодо ремонту автомобільних шляхів у 2021 році.

Заступник начальника Служби автомобільних доріг у Волинській області з експлуатаційного утримання Юрій Ришкевич розповів, що кожного року існує тенденція до зниження новоутвореної ямковості.

«Якщо в минулому році на міжнародних, національних, регіональних дорогах після зими ми нарахували до 50 тисяч квадратних метрів ямковості, то в поточному році – десять тисяч квадратних метрів. Адже з 2017 року було проведено чимало капітальних та поточних робіт. Цьогоріч фінансування на експлуатаційне утримання доріг, на жаль, менше. Якщо торік виділили 320 мільйонів, то цього року – 200 мільйонів», - зазначив Юрій Ришкевич.

Посадовець також додав, що в цю суму входить не лише ямковий ремонт, а й облаштування дорожніх знаків, підготовка до туристичного сезону.

Керівник Служби автомобільних доріг Волинської області Анатолій Посполітак відзначив, що на прибирання доріг зимою планували витратити 18 мільйонів гривень, але потратили 28 мільйонів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus