USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

На відрядження волинських спортсменів на змагання просять півмільйона

15 Травня 2019 16:01
Для того, аби скеровувати спортсменів із Волинської області на різноманітні загальноукраїнські та міжнародні змагання, з обласного бюджету просять додатково передбачити 500 тисяч гривень.

Про це йшлося 15 травня під час засідання постійної комісії Волинської обласної ради з питань бюджету, фінансів та цінової політики.

Керівник відділ з питань фізичної культури та спорту Волинської облдержадміністрації Ігор Дмитришин розповів, що в літню пору року відбуватимуться чисельні змагання, і аби волинські спортсмени змогли на них представляти область, додатково з бюджету потрібно передбачити ще 500 тисяч гривень.

Поки на ці видатки скеровано всього 500 тисяч гривень.

Голова бюджетної комісії Ірина Вахович звернула увагу, що загалом на фізичну культуру і спорт цього року передбачено 42 мільйона гривень, тому запропонувала перерозподілити кошти самому відділу облдержадміністрації.

Своєю чергою, Ігор Дмитришин зазначив, що близько 80 % із загальних 42 мільйонів гривень потрібно на заробітну плату та плату за енергоносії.

«При формуванні бюджету все фактично врізали до нуля», – сказав Ігор Дмитришин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus