USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На війні з окупантами загинули ще двоє військових з Волині

18 Травня 2022 21:44
На війні загинули двоє волинян – лучанин Косов Дмитро Михайлович, 20.09.1985 року народження, та 48-річний житель села Промінь Сергій Сахардала.

Як повідомив міський голова Луцька Ігор Поліщук, Дмитро Косов був призваний на військову службу по мобілізації 25 лютого 2022 року на посаду гранатометника механізованого відділення механізованого взводу механізованого батальйону. Він загинув 14 травня 2022 року поблизу населеного пункту Успенівка Гуляйпільського району Запорізької області під час виконання бойового завдання.

Про загибель Сергія Сахардали повідомили на сторінці Боратинської громади у Фейсбуці.

«Військовослужбовець, який ніс службу стрільцем-снайпером, загинув під час виконання бойового завдання з виявлення та знищення сил противника поблизу Сєвєродонецька Луганської області», – йдеться у дописі.
Сергій Сахардала
Сергій Сахардала
Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблих! Вічна пам‘ять і слава Героям!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ольга Показати IP 19 Травня 2022 06:57
Ні війні! Царство Небесне Героям! Хай РФ за кожну краплю крові відповість, за кожну сльозу....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus