USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На війні загинули двоє волинян, один з них – сільський староста

16 Травня 2022 08:18
На війні загинули двоє чоловіків із Соловичів Турійської громади – сільський голова Ярослав Кашуба та його односельчанин Олександр Лапчук.

Ярослав Кашуба з першого дня вторгнення московського окупанта захищав Україну на передовій. Ще у 2014 році колишній правоохоронець став одним із добровольців, які увійшли до лав роти патрульної служби міліції особливого призначення «Світязь» УМВС України у Волинській області.

Про смерть Ярослава Кашуби у Фейсбуці написала Оксана Болкуневич.

«Упокій Господи душу спочилого раба твого Ярослава і даруй йому царство небесне і вічний спокій його душі.Сьогодні одним ангелом більше стало, дякуємо за все, що зробили... Щирі співчуття рідним загиблого, нехай ніколи не заросте стежинка до місця його вічного спочинку», – йдеться у дописі.

«Просто серце розривається... Не можу повірити... Соловичівський сільський голова, лідер... З початку війни з росією захищав Україну в складі роти спецпризначення Світязь і нині серед перших дав відсіч ворогові. Поліг смертю хоробрих...» – написала у Фейсбуці волинська журналістка Оксана Петрук.

«Поліг у бою Ярослав Кашуба. Позивний Дєд. Сильний, харизматичний. Справжній українець.

Знав з 2014 року. Вижив у Вуглегірську в 2015 році. Будемо пам’ятати. Вороги дорого заплатять за його смерть», – йдеться у дописі волонтера Сергія Чурікова.

«Невимовний біль, скорбота, жаль... Мої односельчани, Ярослав Кашуба і Олександр Лапчук, загинули захищаючи нас. Вічна пам’ять Героям... Царство небесне...» – написала Надія Остапюк.
«Земляки-односельці разом ішли стежками війни, стояли пліч-о-пліч на захисті України, разом повернулися на рідну землю...

Турійська громада висловлює щире співчуття рідним і близьким загиблих воїнів. Не забудемо їхню жертовність заради України та нашого майбутнього. Герої не вмирають, вони живуть у наших серцях і пам'яті. Царство небесне мужнім воїнам», – написали на сторінці Турійської громади.

Інформаційне агентство Волинські Новини висловлює щирі співчуття родинам загиблих Героїв! Вічна пам’ять і слава!
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Галя Показати IP 16 Травня 2022 09:20
Вічна пам'ять! І щирі співчуття родинам загиблих героїв!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus