USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині 16-річний хлопець травмувався на електросамокаті

18 Жовтня 2021 18:28
У Нововолинську центральну міську лікарню потрапив 16-річний хлопець, який впав із електросамоката та отримав травму.

Про це повідомили на Фейсбук-сторінці лікарні.

У п’ятницю, 15 жовтня, бригадою екстреної медичної допомоги в хірургічне відділення КНП «НЦМЛ» доставили 16-річний хлопець із діагнозом «тупа травма живота». Під час спостереження за пацієнтом його стан погіршився. Лікарі запідозрили внутрішні пошкодження.

Провели оперативне втручання. Під час операції медики виявили розрив тонкої кишки. Операція пройшла успішно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Клаус Показати IP 18 Жовтня 2021 22:08
а хто за це відповість???? По суті справи дали дитині транспортний засіб без будь якого інструктажа та перевірки правил керування цим засобом. Якщо себе не покалічить, то травмує іншу особу, або спровокує ДТП. Кермувальника ніхто не перевіряє, а може він не сповна розуму і вирішить на повному ходу врізатись у гурт дітей, або збити літню людину!!! Усім все по барабану!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus