USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині Jeep влетів у Mercedes, двоє людей – у лікарні

12 Грудня 2021 12:06
У Ківерцях зіткнулися Mercedes та Jeep, госпіталізували водія і пасажира.

Фото автопригоди опублікували у Телеграм-спільноті 4 Lutsk.

Як повідомили у коментарі Інформаційному агентству Волинські Новини у пресслужбі ГУНП у Волинській області, автопригода сталася вчора, 11 грудня, о 22.45. У Ківерцях на вулиці Чкалова зіткнулися Mercedes та Jeep. Внаслідок зіткнення двоє осіб дістали тяжкі тілесні ушкодження. Відомості зареєстровано за ст. 286 Кримінального кодексу України.
Як зазначив завідувач центральної оперативної диспетчерської служби швидкої допомоги Станіслав Лінік, автопригода сталася на перехресті перед каретою швидкої допомоги, яка поверталася з чергування. На місці автопригоди працювало дві бригади медиків. Внаслідок зіткнення травмувалися водій та пасажир Mercedes. Одного з постраждалих доставили у Луцьку міську клінічну лікарню, іншого – в обласну.

Мар'яна ТАРАСЮК

Читати ще: Показали відео моменту ДТП на Волині, як Jeep зіткнувся з Mercedes
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Прокурор Показати IP 12 Грудня 2021 13:08
Мабуть, були тверезі.. Всі.
Знаю Показати IP 12 Грудня 2021 13:35
Що в Мерсі всі пані були!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus