USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

На Волині Renault врізався у Volkswagen

17 Січня 2022 12:51
У Ковелі на вулиці Володимирській 15 січня трапилася дорожньо-транспортна пригода.

Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Волині.

Патрульні, які прибули на місце пригоди, встановили, що керманич Renault Scenic не врахував дорожню обстановку, не дотримався безпечного інтервалу, що призвело до зіткнення із Volkswagen Touran, який рухався назустріч.

На щастя, в автопригоді ніхто не травмувався, лише автомобілі зазнали механічних пошкоджень.

На винуватця патрульні склали адміністративний матеріал за ст.124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Нагадуємо, що відповідно до п.13.1 ПДР України, водій залежно від швидкості руху, дорожньої обстановки, особливостей вантажу, що перевозиться, і стану транспортного засобу повинен дотримувати безпечної дистанції та безпечного інтервалу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ага Показати IP 18 Січня 2022 10:58
Наочний приклад що vw міцніше рено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus