USD 38.70 39.05
  • USD 38.70 39.05
  • EUR 38.70 39.05
  • PLN 9.80 9.97

На Волині Skoda на смерть збила велосипедистку

7 Грудня 2022 11:33
У Камені-Каширському Skoda на смерть збив велосипедистку, а в Луцьку Volkswagen наїхав на пішохода, він у реанімації.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

У Камені-Каширському 6 грудня 18-річний водій Skoda, обганяючи вантажівку, не вибрав безпечної швидкості та зіткнувся із 59-річною велосипедисткою. Жінка отримала тілесні ушкодження, у реанімаційному відділенні лікарні вона померла. Водія транспортного засобу затримали в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.
За фактом смертельної аварійїрозпочате кримінальне провадження за порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть.

Окрім цього, у Луцьку на вулиці Дубнівській 59-річний керманич Volkswagen допустив наїзд на пішохода, 65-річного лучанина, який переходив проїзну частину по нерегульованому пішохідному переході. Чоловіка госпіталізували у реанімацію, транспортний засіб з місця події вилучено. Відомості внесли до ЄРДР за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Триває розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Жилет Показати IP 7 Грудня 2022 13:07
В Німеччині навіть на собак вдягають світловидбивні жилети в темну пору доби. Про роверистів мовчу. Це обов'язкова амуніція.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus