USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

На Волині біля кордону затримали контрабандиста та знайшли у кущах пакунки з цигарками

26 Травня 2020 11:17
Прикордонники Луцького загону знайшли залишені контрабандистами пакунки з цигарками.

Про це повідомляє пресслужба Луцького прикордонного загону.

Так, прикордонники відділу «Рівне» під час патрулювання місцевості помітили двох осіб, які рухалися в бік кордону з пакунками в руках. Побачивши наряд, невідомі викинули їх в кущі і, не зважаючи на вимогу прикордонників зупинитися, почали втікати в напрямку села Бережці. Одного правопорушника затримали, інший вдався до втечі.

Під час перевірки місцевості, що поблизу берега річки Західний Буг, правоохоронці виявили три пакунки з цигарками, які пачкарі мали намір переправити до сусідньої Польщі.

Майже 3 тисячі пачок курива доставили до прикордонного підрозділу для подальшої передачі компетентним органам. На правопорушника склали документи за ст. 202 «Порушення прикордонного режиму…», 204 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та 185-10 «Злісна непокора законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника Державної прикордонної служби України …з охорони громадського порядку і державного кордону» Кодексу України про адміністративні правопорушення. Його подальшу долю вирішуватиме суд.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus