USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

На Волині через коротке замикання горіли кухня і гараж

28 Листопада 2022 13:02
За минулу добу волинські рятувальники ліквідували 3 пожежі у Нововолинську, Ковельському та Камінь-Каширському районах.

Про це повідомляє ДСНС у Волинській області.

Об 07:13 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля на вул. В.Стефаника у м. Нововолинську. На місце події прибуло відділення чергового караулу міської 5-ї державної пожежно-рятувальної частини м. Нововолинська, подали на гасіння спеціальні водяні стволи і о 07:24 ліквідували пожежу. Вогнем знищено відсік двигуна, салон автомобіля. Ймовірна причина пожежі: розгерметизація паливної системи автомобіля.

О 07:20 надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку на вул. Ломоносова в смт Заболоття Ковельського району. Рятувальники 14-ї ДПРЧ смт Ратне та працівники місцевих пожежних команд с. Заболоття та с. Тур о 08:48 ліквідували пожежу, що виникла в приміщенні кухні. Ймовірна причина загорання – коротке замикання електромережі.

Читати ще: У Луцьку невідомий підпалив автомобіль і втік. Відео

О 21:12 до Служби порятунку «101» надійшла інформація про загоряння гаражу з газоблоку та дерев’яної прибудови на вул. Незалежності в с. Селісок Камінь-Каширського району. На виклик направлено відділення 12-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Любешів та працівників МПО с. Судче. О 22:25 пожежу ліквідували. За попередніми даними, ймовірна причина загоряння – коротке замикання електромережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus